Beauty Accelerate Goes Virtual for 2020!

Beauty Accelerate 2020 will explore the industry’s “new normal” during a 100% virtual event, to be held on November 2-5, 2020. More information will be available shortly.

Register Here!

Due to COVID-19, we have rescheduled our 2020 face-to-face event to October of 2021. Pre-register for next year's event to stay up-to-date on Beauty Accelerate 2021 news.

Pre-Register for Beauty Accelerate 2021!

Virtual Session Schedule

Sessions are available on a first-come, first-served basis.

The two types of sessions that are available are: a 5-minute Pre-Roll Session or a 25-minute Webcast Session.
The 5-minute Pre-Roll sessions will be sponsoring the session directly after.
For example: The 5-minute Pre-Roll session at 8:10 AM will be sponsoring the talk at 8:15 AM.

Monday, November 2, 2020

8:10 – 8:15 AM
5-min Session by Biocogent LLC
8:15 – 8:50 AM
Lex Pelger of CV Sciences, Inc.
"Harnessing the Endocannabinoid System for 'Wellness Cosmetics': CBD 2.0"
8:55 – 9:00 AM
AVAILABLE: 5-MINUTE PRE-ROLL SESSION
9:00 – 9:35 AM
Colin Barrow, Ph.D. of Deakin University
"Blue Biotech and Beauty: Potential Untapped Resource"
9:45 – 10:10 AM
Session by TaikiUSA
10:15 – 10:20 AM
AVAILABLE: 5-MINUTE PRE-ROLL SESSION
10:20 – 10:55 AM
Nick Morante, Ph.D. of Long Island University College of Pharmacy
"Food Emulsifiers Feed the Naturals Need"
11:05 – 11:30 PM
Session by beBOLD Digital, LLC
11:30 – 12:00 PM
LUNCH
12:00 – 12:05 PM
AVAILABLE: 5-MINUTE PRE-ROLL SESSION
12:05 – 12:40 PM
Russel Walters, Ph.D. of Somn
"Don’t Sleep Through This…Surprising Connections Between Beauty and Sleep"
12:50 – 1:15 PM
AVAILABLE: 25-MINUTE WEBCAST SESSION
1:20 – 1:25 PM
AVAILABLE: 5-MINUTE PRE-ROLL SESSION
1:25 – 2:10 PM
Prithwiraj Maitra, Ph.D. of SkinMedica/Allergan
"Material Science Can Breathe New Life into Your Innovation Pipeline"

Tuesday, November 3, 2020

8:05 – 8:10 AM
AVAILABLE: 5-MINUTE PRE-ROLL SESSION
8:10 – 8:45 AM
Matthew Herd of Sagentia
"Haptics to Augment Consumer Experience and Cosmetics R&D"
8:55 – 9:20 AM
Session by Mibelle Biochemistry
9:25 – 9:50 AM
Session by MilliporeSigma
9:55 – 10:00 AM
5-min Session by MilliporeSigma
10:00 – 10:35 AM
Cláudia N.H. Marques, Ph.D. of Binghampton University
"Biofilms: The Next Frontier in Skin Microbiome R&D"
10:45 – 11:10 AM
Session by Evonik Corporation
11:10 – 11:45 AM
LUNCH
11:45 – 11:50 AM
AVAILABLE: 5-MINUTE PRE-ROLL SESSION
11:50 – 12:25 PM
Panel: The Estée Lauder Cos. Panel Discussion
12:30 – 12:55 PM
AVAILABLE: 25-MINUTE WEBCAST SESSION
1:05 – 1:30 PM
Session by Evonik 

Wednesday, November 4, 2020

8:15 – 8:20 AM
5-min Session by beBOLD Digital, LLC
8:20 – 8:55 AM
Panel: Beauty Consumer Needs for the New Normal
9:00 – 9:05 AM
5-min Session by Evonik Corporation
9:05 – 10:00 AM
Panel: Innovating for the New Normal
10:05 – 10:30 AM
Session by Symrise
10:35 – 11:30 AM
Panel: Sustaining Indie Brands Post-Pandemic
11:35 – 11:40 AM
AVAILABLE: 5-MINUTE PRE-ROLL SESSION
11:40 – 12:35 PM
Panel: Feel-Good Beauty
12:40 – 1:05 PM
Session by Biocogent LLC
1:10 – 1:30 PM
Mike Indursky of Hear Me Raw
"Mission-Driven Beauty (Part 1)"
1:35 – 2:00 PM
Session by Hallstar Company
2:05 – 2:50 PM
Panel: Mission-Driven Beauty (Part 2)
2:55 – 3:30 PM
Mark Chandler of ACT Solutions Corp.
"Formulations & Ingredients That Build Trust"
3:35 – 4:40 PM
Panel: Beauty Retail Post-COVID-19

*Times denoted in CST

Exhibit & Sponsorship Sales

Jolly Patel
+1-630-344-6061
jpatel@allured.com

Exhibit & Sponsorship Sales

Kim Jednachowski
+1-630-344-6054
kjednachowski@allured.com

Contact your sales representative for pricing information.

COVID-19 Status Update

Gold Sponsors
Sponsors
Eddie and Ozzie Award